tisdag 23 juni 2015

Busy day.

Dagen gick i ett idag. När jag dissade golvtorkningen idag så passade jag på att pilla lite med bloggen, ta en dusch och så la jag i en tvätt. Och när jag ändå ställt alla stolar upp och ner på köksbordet eftersom jag tänkt torka golvet så passade jag på att byta möbeltassar istället. Haha. Hann nästan hänga all tvätt innan Saga vaknade, och när båda vaknat så blev det lite mys i soffan och sen mellis innan vi gick ut och plockade blommor och gick till kyrkogården Hemma igen kastade jag barnen i badet. När det var klart var det bara att börja med middagen och sen diska... passade även på att baka sockerkakan i receptet nedan och under tiden så roade Fredrik barnen och gjorde dom redo för natten. När han åkte på träning så la jag barnen och kvart i sju sov båda! Phu!
När dom somnat hade jag tänkt gå ut i trädgården och fixa och trixa lite med några krukor, men dåååå kom minsann regnet! Då blev det cola och sockerkaka i soffan isället.... höhö, typiskt.

Ingen idé att klaga på vädret, men liiiiite sol och en riktigt fin sommardag skulle fa-an inte skada. Kan inte låta bli att drömma mig bort en sväng till utlandet.... önskar att ekonomin var bättre så man kunde åka bort... men här hemma får vi prioritera andra saker... trist ibland!




1 kommentar:

Lena sa...

Vilka badbrudar!